Spoštovane čebelarke in čebelarji,

upamo, da ste uspešno prezimili vaše čebele in da ste tudi vi ostali zdravi. Zaradi negotove situacije in še vedno veljavnih ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive virusne bolezni Covid-19 zaenkrat še ne moremo izvesti sklica občnega zbora našega čebelarskega društva. Občni zbor bo izveden takoj, ko bodo razmere to dopuščale, o čemer vas bomo tudi predhodno obvestili. Vabimo tudi vse, ki se ukvarjate s čebelarjenjem, pa še niste člani našega društva, da se nam pridružite.

Vmesni čas lahko izkoristimo za obujanje prijetnih spominov na naša druženja. Zato vas prosimo, da pobrskate po svojih arhivih in nam posredujete kako fotografijo, utrinek ali misel na to temo (na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Sporočamo vam tudi, da je bonitetna hiša CompanyWall Business v letu 2020 Čebelarskemu društvu Kamnik podelila prestižni naziv "Zanesljiva organizacija". Prejeti naziv uvršča naše društvo med najbolj zaupanja vredne organizacije v Sloveniji.

Naj medi!
Upravni odbor ČD Kamnik